Det skal du bruge (2-3 personer):
- 2 bagekartofler
- 2 porrer
- 1 løg
- ½ l. hønsebouillon
- 2-3 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1/4 l. piskefløde
- 125 g. røget svinemørbrad i tern
- Purløg til at drysse med
Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker.
Rens porrerne og skær dem i ringe.
Pil og hak løg og hvidløg.
Varm olie op i en gryde og put alle grøntsagerne heri. Sauter ca. 5 min. og hæld derefter bouillonen over.
Læg låg på gryden og lad det simre til grøntsagerne er møre (ca. 25 min.)
Rist mørbrad-ternene sprøde på en tør pande.
Blend suppen (evt. med en stavblender) og tilsæt piskefløden.
Varm forsigtigt suppen op igen.
Servér i dybe tallerkener med drysset med mørbrad og purløg (og evt. med brød til).
Kommentarer
Send en kommentar