Mini cupcakes med æble og kanel

Vågnede meget tidligt i morges, ved at det tordnede og regnede helt vanvittigt. Og så kom jeg i efterårshygge-humør, og nu har jeg så bagt mini-cupcakes med æble og kanel. Uhm!

Her får du opskriften, som jeg har fundet på arla.dk -  har selvfølgelig fået mange flere kager, da mine er mini. Se oprindelig opskrift her.

Æble-Kanel Cupcakes

Ca. 15 mini-cupcakes

1 æg
1,25 dl. sukker
Korn af en vaniljestang
0,75 dl. mælk
75 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
1 revet æble
100 g. smeltet smør

- Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen i en skål til det bliver lyst og luftigt. 
- Tilsæt mælk. Bland mel, bagepulver og kanel sammen og vend det i æggeblandingen. 
- Tilsæt fedtstoffet. Riv æblet groft, pres det fri for væde og vend straks det revne æble i dejen. 
- Fordel dejen i ca. 15 mini-muffinsforme. Fyld formene 3/4 op.
-  Bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 min. ved 175 grader. Ta' en tester ud inden du tager alle kagerne ud.

Kommentarer