Her får du opskriften, som jeg har fundet på arla.dk - har selvfølgelig fået mange flere kager, da mine er mini. Se oprindelig opskrift her.
Æble-Kanel Cupcakes
Ca. 15 mini-cupcakes
1 æg
1,25 dl. sukker
Korn af en vaniljestang
0,75 dl. mælk
75 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
1 revet æble
100 g. smeltet smør
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen i en skål til det bliver lyst og luftigt.
- Tilsæt mælk. Bland mel, bagepulver og kanel sammen og vend det i æggeblandingen.
- Tilsæt fedtstoffet. Riv æblet groft, pres det fri for væde og vend straks det revne æble i dejen.
- Fordel dejen i ca. 15 mini-muffinsforme. Fyld formene 3/4 op.
- Bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 min. ved 175 grader. Ta' en tester ud inden du tager alle kagerne ud.
Kommentarer
Send en kommentar