Forret til 4 eller hovedret til 2 :)
200 g rucola
|
1 stk citron
|
3 avocadoer
|
1/4 tsk tabasco
|
1 tsk havsalt
|
1 tsk peber
|
12 skiver parmaskinke
|
Dressing:
|
4 tsk balsamico
|
50 ml. olivenolie
|
1 knivspids bordsalt
|
1 knivspids peber
|
Pynt:
|
1/2 pose frisk persille
Sådan gør du:
- Skyl rucolabladene grundigt. Pres citronen. - Mos avocadokødet med en gaffel, rør det sammen med citronsaften og smag til med tabasco, salt og peber. - Læg parmaskinkeskiverne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem 5-10 min. ved 200 grader (dette er ikke en del af original-opskriften, men jeg synes det er lækkert at skinken er lidt sprød, og desuden smager den af mere efter en tur i ovnen). -Spred lidt avocadomasse ud på hver skive parmaskinke og rul skinkestykkerne til små trompeter/ruller. Dressing:
- Rør balsamico sammen med olie, salt og peber.
Spred rucolasalaten ud på tallerknerne. Læg tre parmaskinke trompeter på hver
tallerken og hæld til sidst dressingen over. Pynt med persille.
|
Kommentarer
Send en kommentar