Ja, intet mindre! :) Men de er med pølser af kylling og barbecuesauce i stedet for svinekød og ketchup. Det kan man selvfølgelig bare ændre som man vil, men synes man skal give dem her en chance først ;)
Det
skal du bruge:
200
g. margarine
100
g. gær
5
dl. Vand
2
tsk. Salt
2
tsk. Sukker
900
g. mel
2
pakker små kyllingepølser
Barbecuesauce
Sådan gør du:
Rør
vand og gær sammen i en skål.
Tilsæt
den smeltede margarine (ikke for varmt!)
Rør
salt og sukker i.
Rør
melet lidt i af gangen, og ælt dejen godt.
Rul
dejen ud, og pak pølser og barbecuesauce ind i det.
Sæt
pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve 20 min.
Pensl
med vand, og bag dem i 20-25 min. ved 200 grader.
Kommentarer
Send en kommentar