Verdens bedste pølsehorn!


Ja, intet mindre! :) Men de er med pølser af kylling og barbecuesauce i stedet for svinekød og ketchup. Det kan man selvfølgelig bare ændre som man vil, men synes man skal give dem her en chance først ;)


Det skal du bruge:

200 g. margarine
100 g. gær
5 dl. Vand
2 tsk. Salt
2 tsk. Sukker
900 g. mel
2 pakker små kyllingepølser
Barbecuesauce

Sådan gør du: 

Rør vand og gær sammen i en skål.
Tilsæt den smeltede margarine (ikke for varmt!)
Rør salt og sukker i.
Rør melet lidt i af gangen, og ælt dejen godt.
Rul dejen ud, og pak pølser og barbecuesauce ind i det.
Sæt pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve 20 min.
Pensl med vand, og bag dem i 20-25 min. ved 200 grader.

Kommentarer