Jeg får 5 store muffins. Perfekt til hygge med en dejlig veninde og ikke så mange, at man kommer til at spise dem i flere dage ;)
Det skal du bruge:
1 æg str. M/L
65 g mørk rørsukker
½ dl olie
1 dl revet squash
1 tsk. stødt kanel
1 knivspids salt
1 tsk. bagepulver
115 g hvedemel
25 g rosiner
25 g grofthakkede hasselnøddekerner
Til at drysse over:
½ dl revet squash
1/4 dl rørsukker
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker skummende, og pisk olien i.
- Rør revet squash, kanel og salt i æggemassen.
- Rør hvedemel, bagepulver, rosiner og nødder i dejen.
- Fordel den i 5 smurte muffinsforme
- Drys med revet squash og rørsukker og bag dem ved 180˚ i ca. 25 min.
Mit tip: Jeg er ikke super vild med rosiner i kager, ikke pga. smagen, men fordi de bare er sådan nogle underlige klumper. Derfor hakkede jeg rosinerne lidt, inden jeg hældte dem i dejen :)
Kommentarer
Send en kommentar