Squashmuffins :)


Jeg får 5 store muffins. Perfekt til hygge med en dejlig veninde og ikke så mange, at man kommer til at spise dem i flere dage ;)

Det skal du bruge:


1 æg str. M/L
65 g mørk rørsukker
½ dl olie
1 dl revet squash
1 tsk. stødt kanel
1 knivspids salt
1 tsk. bagepulver
115 g hvedemel
25 g rosiner
25 g grofthakkede hasselnøddekerner

Til at drysse over: 
½ dl revet squash
1/4 dl rørsukker

Sådan gør du:

- Pisk æg og sukker skummende, og pisk olien i. 
- Rør revet squash, kanel og salt i æggemassen. 
- Rør hvedemel, bagepulver, rosiner og nødder i dejen. 
- Fordel den i 5 smurte muffinsforme 
- Drys med revet squash og rørsukker og bag dem ved 180˚ i ca. 25 min. 

Mit tip: Jeg er ikke super vild med rosiner i kager, ikke pga. smagen, men fordi de bare er sådan nogle underlige klumper. Derfor hakkede jeg rosinerne lidt, inden jeg hældte dem i dejen :) 

Kommentarer