Arabisk tema: Kylling Karahi



3 portioner

Det skal du bruge:

2 kyllingbrystfilletter
1 stort løg
50 g. hakket hvidløg
30 g. hakket, frisk ingefær
1 dåse hakkede tomater
½ tsk. chilipulver (eller 1 frisk chili m. eller u. kerner)
½ tsk. salt
½ tsk. gurkemeje
En god sjat olie til stegning

Frisk koriander til at drysse over

Serveres evt. med salat, falaffel, ris eller brød.

Sådan gør du: 

- Skær kyllingen i strimler
- Løg og hvidløg skal steges i olie. Når de bliver brune tilsættes kylling, sød chili, salt og gurkemeje. 
- Steg videre i ca. 15 min. mens du rører i det ofte. 
- Tilsæt tomat og ingefær i steg videre i ca. 10 min. 
- Drys koriander over retten og servér 

Kommentarer