Det skal du bruge:
300 g. Hvedemel
200 g. durummel
25 g. gær
3 dl. Lunkent vand
3 dl. Lunkent vand
½ tsk. Sukker
1½ tsk. Salt
3 spsk. Olivenolie
Lidt groft salt
Sådan gør du:
- Opløs gæren i det
lunkne vand, tilsæt sukker, salt og durummel og lad det forhæve i ca. 30 min.
- Tilsæt hvedemel og begynd at ælte dejen. Tag den ud på
bordet og ælt den glat og smidig. Dejen skal være blød.
- Læg dejen i en olieret skål, og drej den rundt, så der
kommer olie på alle sider.
- Lad dejen hæve i en time.
- Rul dejen ud til en stor firkant på størrelse med en
bageplade, og læg dejen over på bagepladen.
- Pensl dejen med olie, og lad den hæve lunt og tildækket i en
halv time
- Drys med lidt groft salt,
lav nogle små fordybninger i dejen og bag ved 210 grader i ca. 25 min.
Kommentarer
Send en kommentar