Det skal du bruge:
- Smelt smør på en stor pande, tilsæt nødder og rosiner og rist det hurtigt.
40 g Smør
1 dl. Grofthakkede mandler
1 dl. Grofthakkede hasselnødder
1 dl. Rosiner
2 dl. Kokosmel
4 dl. havregryn
1 dl. Grofthakkede mandler
1 dl. Grofthakkede hasselnødder
1 dl. Rosiner
2 dl. Kokosmel
4 dl. havregryn
2,5 dl. Fast honning
Mørk chokolade
Sådan gør du:
Sådan gør du:
- Smelt smør på en stor pande, tilsæt nødder og rosiner og rist det hurtigt.
- Tilsæt havregryn og kokos og bland det hele godt.
- Tilsæt honning og lad det smelte ud i massen. Rør godt rundt. Er massen ikke sammenhængende, så tilsæt lidt mere honning.
- Beklædt en lille bageform med bagepapir og fordel massen heri. Tryk den helt flad og glat, og sæt den i køleskabet.
- Når massen er afkølet, vendes den ud på et skærebræt og skæres i passende stykker.
- Smelt chokolade, og fordel på barerene. Lad det størkne - evt. i køleskab. Og spis! :)
Tip: du kan sagtens skifte mandler, hasselnødder og rosiner ud med andre typer af nødder og tørret frugt.
Kommentarer
Send en kommentar