Det skal du bruge:
Ca. 3 portioner - evt. aftensmad to dage og frokost én.
½ pose pastaskruer
En bakke cherrytomater
En bakke cherrytomater
3 forårsløg
2 kyllingebrystfiletter
2 fed hvidløg
2 fed hvidløg
1 tsk. Stødt ingefær
2 spsk. Smør
2 tsk. Karry
2 spsk. Mangochutney
1½ dl. Piskefløde
Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog kyllingen og skær det i tern. Skyl forårsløg og skær dem i små skiver. Skyl
cherrytomater og skær dem i både.
- Kog pastaen.
- Mens pastaen står og koger, kan du fint lave dressingen.
- Pres hvidløgene. Smelt smørret på en pande, og brun hvidløg
let. Tilsæt ingefær, lad det stege ca. et halvt minut, og tilsæt da fløden.
- Dressingen koges en smule ind under omrøring, og så
tilsættes chutney, hvidvinseddike og karry. Smag til med salt og peber, og hæld
dressingen over den færdige pasta blandet med kylling, cherrytomater og
forårsløg.
Kommentarer
Send en kommentar