Lun patasalat

Det skal du bruge:

Ca. 3 portioner - evt. aftensmad to dage og frokost én. 

½ pose pastaskruer
En bakke cherrytomater
3 forårsløg
2 kyllingebrystfiletter
2 fed hvidløg
1 tsk. Stødt ingefær
2 spsk. Smør
2 tsk. Karry
2 spsk. Hvidvinseddike
2 spsk. Mangochutney
1½ dl. Piskefløde
Salt og peber

Sådan gør du:
- Kog kyllingen og skær det i tern.  Skyl forårsløg og skær dem i små skiver. Skyl cherrytomater og skær dem i både.
- Kog pastaen.
- Mens pastaen står og koger, kan du fint lave dressingen.
- Pres hvidløgene. Smelt smørret på en pande, og brun hvidløg let. Tilsæt ingefær, lad det stege ca. et halvt minut, og tilsæt da fløden.
- Dressingen koges en smule ind under omrøring, og så tilsættes chutney, hvidvinseddike og karry. Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over den færdige pasta blandet med kylling, cherrytomater og forårsløg.

Kommentarer