Det skal du bruge:
ca. 4 portioner
1 løg
20 g. smør
2 spsk. Karry
1 dåse flåede tomater
½ l. piskefløde
3 dl. Oksebouillon
2 fed hvidløg
1 bøtte rejer i lage
1 dåse ferskner
Evt. kinakål
Sådan gør du:
- Hak løget fint og svits det i smørret sammen med hvidløget.
Tilsæt karry og svits ca. 1 minut.
- De flåede tomater, salt,
piskefløde og bouillon tilsættes .
- Suppen småsimrer i 10 min.
- Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.
- Tilsæt nu lagen fra rejerne samt saften
fra fersknerne, men start med halvdelen, og smag så til alt efter hvor sød du
vil have din suppe.
- Skær fersknerne i tern.
Fordel lidt ferskner og rejer på tallerknerne og hæld suppen
over. (Tilføj evt. lidt strimlet kinakål).
Server evt. med brød
Kommentarer
Send en kommentar