Det skal du bruge:
- 2 stk. kyllingebrystfillet
- 1 dåse asparges (husk at gem vandet!)
- 1 hønsebouillon-terning
- 2 spsk. smør
- 3 spsk. mel
- salt og peber
- Agurk, tomat og persille til pynt
- Tartelet-skaller.
Sådan gør du:
- Kog kyllingebrysterne i vand med en bouillon-terning ved (gem kogevandet når kyllingen er færdig).
- Hæld vandet fra asparges-snitterne over i en lille skål eller kande, og hak evt. dine asparges groft.
- Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel under kraftig ompiskning. Hæld aspargesvandet i lidt efter lidt mens du stadig pisker. Til sidst tilsætter du så meget af kogevandet som du har lyst til - alt efter hvilken konsistens du foretrækker.
- Riv kyllingen i strimler og hæld det i sovsen sammen med asparges. Smag til med salt og peber.
- Lun tarteletterne, hæld fyldet i og pynt med agurk, tomat og persille.
Nu er du glad igen.
Kommentarer
Send en kommentar