Inden jeg drog ud i kulturnatten, lavede jeg før første gang nogensinde pariserbøf. Og hvor er det altså bare nemt og lækkert! Man kunne faktisk sagtens servere det for sine gæster til en hyggelig frokost :) Som det meste andet her på bloggen, er dette IKKE en fedtfattig ret.
Her er hvordan vi valgte at gøre det:
Det skal du bruge (2 pers.)
- 2 skiver lyst brød (jeg skar skorperne af)
- Ca. 300 g. hakket oksekød
- 2 skiver syltet rødbede (jeg brugte dem jeg syltede den anden aften)
- Pickles
- Kapers
- ½ hakket rødløg
- Revet peberrod
- 2 æg
- Smør til stegning
Sådan gør du:
- Form kødet til 2 hakkebøffer, krydr med salt og peber og steg på panden.
- Skær rødbede og rødløg i små tern.
- Porcher æggene (der findes mange guides på nettet)
- Steg brødskiverne lysebrune og sprøde på begge sider i smør.
- Læg en brødskive på hver tallerken, en bøf ovenpå hver skive, og herefter pickles, rødbede, rødløg, kapers, peberrod og til sidst æggene.
Når man skal spise din pariserbøf, starter man så med at skære hul på ægget, så den flydende blomme løber ud over. Uhm!
Kommentarer
Send en kommentar