Hindbærskyr

Det er lææænge siden jeg sidst har opdateret bloggen, og hvad starter jeg med? Skyr! Jeg lover at der snart kommer noget andet, for man kan altså godt gå lidt død i al den skyr. Nå, men nu er det altså det dette indlæg handler om - nu med hindbær.

Det skal du bruge:

1 pose frosne hindbær
Flormelis efter smag
Lidt vand (ca. ½ dl.)
Skyr naturel

Sådan gør du: Hindbærsauce:

Kog dine hindbær med lidt vand mens du rører rundt. Det skal blive en ensartet masse, så tænk ikke på om du maser dine bær - det skal de nemlig.

Tilsæt flormelis efter smag.

Da jeg ikke er så vild med de mange små kerner i hindbærerne, kører jeg 'saucen' gennem en metalsi. Den skal hjælpes godt på vej, da du ligesom skal mase kødet fra kernerne.

Nu har du en fin hindbærsirup/sauce, som du kan blande noget af i din skyr, så den får en fin lyserød farve. Resten af saucen kan hældes over din skyr ved servering :) Eller den kan bruges til is, kager, milkshakes, drinks eller tusind andre ting.

Kommentarer