Jeg har faktisk aldrig før lavet citronfromage, så det var da på høje tid :) Jeg laver det til gode venner og da det er første gang jeg laver det, holder jeg mig rimelig stringent til Arlas version, så intet kikser. Dog tager jeg godt med frugtkød med, når jeg presser citronerne, og jeg bruger nok næsten dobbelt så meget citronskal som der står.
Jeg har fordelt massen på disse fire, fine glas, som bare har kunnet stå i køleskabet og hygge sig hele dagen (eller natten over). Jeg er virkelig blevet fan af at putte desserter i sådan nogle glas, både fordi de er super fine og fordi det er dejligt nemt når de skal serveres :) På med flødeskum og så er de klar!
Jeg har fordelt massen på disse fire, fine glas, som bare har kunnet stå i køleskabet og hygge sig hele dagen (eller natten over). Jeg er virkelig blevet fan af at putte desserter i sådan nogle glas, både fordi de er super fine og fordi det er dejligt nemt når de skal serveres :) På med flødeskum og så er de klar!
Kommentarer
Send en kommentar